Forsikring1 er agent Knif Trygghet Forsikring AS

Forsikring1 ble etablert i 2014 av Toril Strømeng og Kjell Pedersen. Begge med mange års erfaring fra forsikringsbransjen.

Vi er idag 4 ansatte fordelt på 2 kontorer i Trondheim og Leirfjord på Helgeland som til sammen har over 50 års erfaring med salg av forsikring.

Forsikring1 har stort fokus på personlig salg og service. Alle våre kunder har en fast rådgiver som de kan nå på rådgiverens direktenummer. Vi gjør alltid en god jobb med å avdekke hvilke behov kunden har. Vi ønsker å gi kundene bedre service enn forventet.

Fra august 2014 til november 2020 har vi samarbeidet med Nemi forsikring og opparbeidet oss den største porteføljen av alle agenturer der.

Fra desember 2020 har vi sammen med 5 andre tidligere Nemi agentur gått sammen og startet en nytt forsikringsbrand, Ibis Forsikring med KNIF Trygghet som forsikringsgiver.

Knif Trygghet Forsikring AS ble stiftet i 2007 og er et solid og verdibasert forsikringsselskap som eies av kristne og ideelle organisasjoner. Overskuddet fra Knif Trygghet går til gode formål hos eierorganisasjonene, blant annet arbeid med rus og avhengighet, bistand og nødhjelp, eldreomsorg og barne- og familievern. Du kan lese mer på kniftrygghet.no

Knif Trygghet tilbyr forsikringer kun til bestemte målgrupper innenfor ideell og frivillig sektor. Ibis Forsikring er en merkevare som gjør det mulig for Knif Trygghet å utvide målgruppene. Salg og service gjøres gjennom et nettverk av veletablerte forsikringskontor med lang erfaring i bransjen og gode lokalkunnskaper.

Som kunde hos Ibis Forsikring får du personlig rådgivning og gode vilkår. Vi gir ikke lokketilbud, men etterstreber å gi deg den riktige prisen for akkurat dine forsikringer, uten noen overraskelser ved neste års fornyelse. Derfor kan du være trygg på at du har stabile forsikringer og et langvarig og godt kundeforhold

Vi arbeider hele tiden for å gi kundene våre og eierorganisasjonene best mulig vilkår og priser.

I Ibis Forsikring skal du få den beste servicen. Du får fast rådgiver med direkte nr og epost som han/hun kan nås på. Meget gode forsikringsprodukter med vilkårsgaranti og et utmerket skadeoppgjør. Kundene får lave prisøkninger, så du slipper å sjekke pris hvert år og bytte selskaper. Vi ønsker å beholde kundene i lang tid.

Vi er vennlig, engasjert, pålitelig og forutsigbar.

Forsikringer privat

Forsikringer bedrift