Referanser | Forsikring1 AS

Referanser

Kjell Trygve Bergan


Når det gjelder erfaringene etter første år som kunde hos Nemi er jeg veldig godt fornøyd med forholdet. Jeg har vært i kontakt med dere angående forsikringsdetaljene og har blitt greit orientert. Kunderådgiveren har også kontaktet meg med informasjon og oppdateringer har vært veldig gode. Årsaken til at jeg valgte Nemi var i utgangspunktet gunstige priser og jeg er så langt ikke blitt skuffet.

Erik Lien


Kjøp av forsikring handler for meg om tillitt. Tillitt til at jeg får de vilkårene jeg trenger til den beste prisen i markedet. Derfor er det et naturlig valg å kontakte Kjell Pedersen og Nemi Forsikring ved behov for forsikringer.

Eimund T. Staverløkk


Jeg opplever Nemi som svært pålitelige. Det er viktig for meg som kunde å vite at jeg får gode priser på avtaler med gode vilkår. Jeg har hatt Nemi de siste årene, og jeg er svært fornøyd. Tidligere har jeg hatt Tryg, Storebrand og IF.... Nå tenker jeg ikke på å bytte, eller reforhandle, fordi jeg vet Nemi tar vare på meg som kunde, med priser og vilkår som passer meg! Jeg sparer rundt 4000 i året på å holde meg hos Nemi!

Kjell Morten Flaathe


Når uhellet først var ute med skade på bilen ble jeg raskt ekspedert på en proffesjonell og hyggelig måte. Mitt inntrykk er at Nemi bryr seg om meg som kunde, noe som jeg dessverre ikke alltid har erfart med andre selskap. Topp behandling i alle ledd

Simon Karlsen


Fikk et godt tilbud fra Nemi og byttet fra IF, hovedsakelig på grunn av pris. Men har også fått meget god oppfølging og service i etterkant så jeg anbefaler absolutt Nemi Forsikring.