Takk for din henvendelse. Skjemaet er nå sendt inn og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Ibis Forsikring er en merkevare eid av Knif Trygghet Forsikring AS.

Knif Trygghet Forsikring AS ble stiftet i 2007 og er et solid og verdibasert forsikringsselskap som eies 54 ideelle organisasjoner. Overskuddet fra Knif Trygghet går til gode formål hos eierorganisasjonene, blant annet arbeid med rus og avhengighet, bistand og nødhjelp, eldreomsorg og barne- og familievern. Du kan lese mer på kniftrygghet.no

Som kunde hos Ibis Forsikring får du personlig rådgivning og gode vilkår. Vi gir ikke lokketilbud, men etterstreber å gi deg den beste prisen for akkurat dine forsikringer, uten noen overraskelser ved neste års fornyelse. Derfor kan du være trygg på at du har stabile forsikringer og et langvarig og godt kundeforhold.

Noen av fordelene med å være kunde hos oss.

  • Vilkårsgaranti. For at du skal føle deg trygg har vi valgt å ha vilkårsgaranti. Hvis ditt forrige selskap dekker noe som ikke omfattes av våre vilkår, dekker vi også en slik skade. https://ibisforsikring.no/Vilkarsgaranti
  • Skadeoppgjør. Raske og rettferdige skadeoppgjør.
  • Økonomi. Meget god økonomi i selskapet til å dekke våre økonomisk forpliktelser.
  • Gebyrfritt. Vi er et gebyrfritt selskap så det koster ikke noe ekstra om du ønsker å dele opp betalingen. Vi tar ikke gebyr for å sende pantattester om det er leasingbil eller pant i bilen.
  • Overskudd. Ibis er eid av 54 ideelle organisasjoner. Overskuddet går tilbake til gode formål, som blant annet rus og avhengighet, bistand og nødhjelp, eldreomsorg og barne-familievern.
  • Fast kontaktperson. Du har en fast kontaktperson under hele kundeforholdet som gir deg god service under hele kundeforholdet.